مشخصات این فایل عنوان:دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميري فرمت فایل: word(قابل ویرایش) تعداد صفحات:94 این مقاله در مورد دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميري می باشد. بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله دوغ و كره در تهيه نوشيدني هاي تخميريمقدمهشير و فرآورده هاي آن از ديرباز جايگاه خاصي در فرهنگ غذايي اقوام و ملل مختلف داشته اند و در هر سرزمين به تناسب عادت ها و سنت هاي مردم آن، محصولات گوناگون و متنوعي از شير تهيه شده كه در اثر مرور زمان و روابط بين .
هر چی که بخوای تهيه ,نوشيدني ,مقاله ,تخميري ,فایل ,تهيه نوشيدني ,دانلود مقاله منبع
درباره این سایت